RSS feed InSamothraki on Instagram InSamothraki on Facebook

Cum ajung in Samothraki

Orarul autobuzelor din Samothraki

Orarul autobuzelor din Samothraki

Daca nu vii sau nu ai chef sa mergi cu masina sau cu scuterul pe insula, exista si posibilitatea de a lua un autobuz local. Mai jos gasesti orarul curselor de autobuz din Samothraki in perioada 15 octombrie 2018 - 15 mai 2019. Cursele scrise cu bold sunt operate de KTEL (tel. +30 255 102 6479), in timp ce toate celealte sunt operate de Primarie (tel. +30 255 104 1218) (...)

Orarul ferry-boat-urilor spre si de la Samothraki

Orarul ferry-boat-urilor spre si de la Samothraki

Mai jos este programul ferry-boat-urilor companiei Saos Ferries pana pe 6 ianuarie 2019. Navele Saos II si Saonisos sunt si pentru vehicule si pentru pasageri, in timp ce nava Zephyros este doar pentru pasageri. (...)

Cu vaporasul in jurul insulei

Cu vaporasul in jurul insulei

Cea mai buna modalitate de a face o prima cunostinta cu insula este de a lua o excursie cu vaporasul in jurul acesteia, mai ales ca pe uscat nu poti ajunge peste tot, din cauza reliefului fragmentat care face ca drumurile sa existe doar in anumite parti. Astfel, unele frumuseti naturale raman inaccesibile cu masina, autobuzul sau alte mijloace de transport. (...)

Cum te deplasezi pe insula

Cum te deplasezi pe insula

Cel mai bine explorezi insula cu ajutorul unei masini mici (de multe ori strazile sunt incredibil de inguste), al unui scooter sau chiar al unei biciclete. (...)

Calatoria cu ferry-boat-ul spre Samothraki

Calatoria cu ferry-boat-ul spre Samothraki

Ideal ar fi sa rezervi locurile pe ferry-boat inainte sa pleci, intrucat au fost situatii in care totul era plin (in unele zile ale saptamanii exista o singura plecare). Pe Saos II (nava care circula tot anul) incap 700 de oameni si 105 masini. (...)

Cum ajungi in Samothraki

Cum ajungi in Samothraki

Cel mai scurt drum pana la Alexandropoulis (orasul-port din care poti lua ferry-boat spre Samothraki) este cel care traverseaza vertical Bulgaria, de la Ruse la Makaza. (...)

Vremea în Samothraki