RSS feed InSamothraki on Instagram InSamothraki on Facebook

Plaje din Samothraki

10 lucruri de facut in Samothraki

10 lucruri de facut in Samothraki

Cu siguranta sunt mai multe lucrurile pe care le poti face si experientele pe care le poti avea in Samothraki, dar am selectat aici doar zece dintre ele. Unele sunt la indemana tuturor, insa altele, cum ar fi escaladarea varfului muntelui Saos sau o drumetie pana la plaja Vatos necesita un pic de pregatire. (...)

Dor de Samothraki

Dor de Samothraki

Am fost prin multe locuri din Grecia - pe continent sau pe insule, in unele chiar de mai multe ori, insa mult timp nu am inteles de unde vine atractia tuturor pentru aceasta parte de lume. Prima calatorie am facut-o in Halkidiki si la final am ramas cu o oarecare dezamagire - probabil ca imaginea idealizata a Greciei din mintea mea depasea ceea am gasit acolo. Si doar erau atatea alte tari care imi pareau mult mai frumoase... (...)

Plajele din Samothraki

Plajele din Samothraki

Samothraki nu este insula plajelor nesfarsite cu nisip fin si intrare lina in apa. Daca te intereseaza asa ceva, nu e destinatia potrivita pentru tine. Este in schimb insula plajelor ascunse, a plajelor salbatice cu pietris negru si peisaj gen Tenerife si a plajelor cu pietre care iti ofera o minunata priveliste asupra apusului. (...)

10 motive pentru care Samothraki ar trebui sa fie pe lista ta de calatorii

10 motive pentru care Samothraki ar trebui sa fie pe lista ta de calatorii

Fiecare loc are frumusetea sa si partile sale interesante. De ce ar trebui sa mergi in Samothraki? De ce e o insula atat de speciala? Gasesti mai jos zece motive pentru care ar trebui sa o pui pe lista viitoarelor tale destinatii de calatorie. (...)

Vremea în Samothraki