Caută în InSamothraki.ro InSamothraki on Facebook InSamothraki on Instagram InSamothraki on Pinterest RSS feed
Cazare la Kalisti Apartments în Xiropotamos

Cazare la Kalisti Apartments în Xiropotamos

Xiropotamos este un sătuc aflat la poalele muntelui, pe valea râului cu același nume - câteva case, o tavernă și o biserică. Și liniște. Multă liniște…

Ca să ajungi la Kalisti Apartments, drumul te poartă printre livezi de măslini presărate cu stupi, șerpuiește printre cele 3-4 case din sătucul Makrilies și se îngustează spre final, cotind pe lângă niște locuințe tradiționale uitate în paragină. La capătul drumului, în apropierea unor împrejmuiri cu oi și capre, se află apartamentele - surprinzător de noi și de moderne.

Kalisti Apartments
Kalisti Apartments

O oază de verdeață, îngrijită și presărată cu flori, adăpostește clădirea ce cuprinde 4 unități de cazare, fiecare cu intrare separată.

Camerele sunt spațioase, curate și frumos decorate în culori pastelate. Sunt potrivite și pentru cupluri, dar și pentru familii, căci au un pat dublu, un pat simplu și o canapea extensibilă. Mobilierul și dotările sunt noi și includ frigider, plită, cafetieră și aparat pentru frappe.

Seara este incredibil de liniște și te simți de parcă ai avea căsuța ta (modernă totuși) într-un sat grecesc uitat de lume, iar dimineața te întâmpină imaginea muntelui, sunetele naturii și behăitul oilor.

Aș spune că singurul aspect negativ (în măsura în care te interesează) este lipsa semnalului. Wi-Fi funcționează oarecum în anumite locuri din curte și foarte greu în cameră.

Camera la Kalisti Apartments

Cum ajungi ?

Din Kamariotissa urmezi șoseaua principală ce merge către sudul insulei, iar la intersecția unde se ramifică drumurile spre Lakkoma și Xiropotamos virezi stânga.

Traversezi Makrilies (unde îți recomand să faci o oprire la făbricuța de brânzeturi Papanikolau) și apoi, înainte de taverna din Xiropotamos, urmezi un drum către stânga și apoi un altul, tot cățre stânga, pe lângă niște clădiri părăsite.

E bine să urmezi indicatoarele, căci mai există un drum secundar, care nu pare foarte prietenos.

Indicator spre Kalisti Apartments

De ce să te cazezi la Kalisti Apartments

De ce să vii aici? Pentru că apartamentele sunt curate și arată foarte bine, pentru confort, pentru liniștea unui sat grecesc, pentru taverna unde se adună localnici și ocazional câțiva turiști și, nu în ultimul rând, pentru canionul Xiropotamos, cu cascadele și vathrele sale. De asemenea, de aici ai acces ușor spre partea de sud a insulei, cu plaja Pachia Ammos.

Dacă însă îți dorești agitație, muzică, baruri, cafenele, taverne, mai bine alegi una din multele cazări disponibile în Therma sau Kamariotissa.

Rezervare și contact:

Rezervă acum

Localizare: Google Maps

Web: www.samothrakisuites.com

Telefon: (+30) 697 009 9988

Xiropotamos Samothraki

Kalisti Apartments Samothraki

Kalisti Apartments Samothrace

Apartamente Kalisti Samothraki

Kalisti Samothraki

Book Kalisti Apartments

Rezerva Kalisti Apartments

Book Kalisti Apartments Samothraki

Book Kalisti Apartments Samothrace

Review Kalisti Apartments

Impresii Kalisti Apartments

Rezerva Kalisti Apartments Samothraki

Cladirea Kalisti Apartments

Vederea de la Kalisti Apartments

Comentarii

Ai fost și tu aici?
Spune și altora impresiile tale!

Cazare în Samothraki
Booking.com
Vremea în Samothraki

InSamothraki on Facebook

Urmărește-ne și pe Facebook
dacă vrei să rămâi la curent cu ce se întâmplă pe insulă!

Intră pe pagină Nu, mulțumesc