Caută în InSamothraki.ro InSamothraki on Facebook InSamothraki on Instagram InSamothraki on Pinterest RSS feed
To Gid' - Goat Shop, magazinul cu căprițe

To Gid' - Goat Shop, magazinul cu căprițe

To Gid' – Goat Shop se află pe străduța îngustă care coboară de la cetatea din Chora spre centru, după ce treci de brutăria tradițională, chiar înainte de Meltemi Bar. Este un magazin micuț, adăpostit într-o casă veche și frumoasă de piatră, de care stă agățată viță de vie.

Goat Shop văzut de pe terasa barului Meltemi
Goat Shop văzut de pe terasa barului Meltemi

To gidi – prescurtat to gid', se traduce prin "căpriță". Caprele apar nu doar în denumirea și sigla magazinului ci, în diferite forme - care de care mai simpatice și mai amuzante, pe cele mai multe obiecte expuse.

Fațada magazinului To Gid' - Goat Shop
Fațada magazinului To Gid' - Goat Shop

Rania și Miltos au deschis To Gid' – Goat Shop în 2016, după mulți ani în care și-au petrecut vacanțele pe insulă. Sunt din Salonic, dar în fiecare vară vin în Samothraki. Timp de trei ani magazinul a funcționat în alt loc, în piațeta centrală din Chora, vizavi de cafeneaua Lefkos Pyrgos. În 2019 s-a mutat în locul în care îl găsești și astăzi - mai aproape de cetate.

The Goat Shop a reușit să devină un adevărat brand. Produsele sunt de calitate și sunt personalizate după ideile Raniei și ale lui Miltos. Tricourile și hanoracele sunt inscripționate cu mesaje simpatice, jocuri de cuvinte și cu diferite ipostaze ale "caprelor" din Samothraki: capra care se cațără pe vârful Feggari, capra pe motor, capra care aleargă, capra pe bicicletă, capra dornică de aventuri pe Muntele Saos, capra cool, capra în stil mafiot (the Goatfather), capra care bea relaxat (chalara) dintr-o halbă cu bere, capra care face yoga, Supergoat, capra alternativă și multe altele.

Tricouri Goat Shop
Tricouri Goat Shop

Alte tricouri
Alte tricouri

Bluze și hanorace
Bluze și hanorace

La Goat Shop vei mai găsi șepci, pălării, bandane, body-uri de bebe, șorțuri, săpunuri și creme din lapte de capră, genți și rucsacuri, portofele, lumânări, magneți, agende, stickere, scrumiere, căni, pahare de tsipouro, halbe de bere și suporturi de pahare - toate imprimate cu...ai ghicit, căprițe.

Șepci și bandane
Șepci și bandane

Creme și săpunuri din lapte de capră
Creme și săpunuri din lapte de capră

Tricouri, magneți și agende
Tricouri, magneți și agende

Contact To Gid’-Goat Shop – Chora, Samothraki

Magazinul To Gid' - Goat Shop se află chiar lângă Meltemi Bar, în Chora și este deschis de la sfârșitul lui mai până pe la mijlocul lui septembrie.

În interiorul magazinului
În interiorul magazinului

În lunile mai și iunie, magazinul este deschis până la prânz și în timpul serii. După jumătatea lui iulie și în august magazinul rămâne deschis de dimineața până noaptea târziu.

Telefon: +30 694 537 8341

Comentarii (1)

Gabriel
13 Jul 2021, 13:24
Foarte de treaba proprietarul,iar magazinul este unul aparte.Toate produsele au dizainul facut de sotia lui.
Gasesti sigur sa cumperi ceva
Ps Produse de calitate 1
Cazare în Samothraki
Booking.com
Vremea în Samothraki

InSamothraki on Facebook

Urmărește-ne și pe Facebook
dacă vrei să rămâi la curent cu ce se întâmplă pe insulă!

Intră pe pagină Nu, mulțumesc