Caută în InSamothraki.ro InSamothraki on Facebook InSamothraki on Instagram InSamothraki on Pinterest RSS feed
Cazare la Saonisos Studios din Samothraki

Cazare la Saonisos Studios din Samothraki

Am ajuns la Vila Saonisos mai mulți prieteni, la începutul lui septembrie 2014. Am găsit vila cam la 700 de metri de portul din Kamariotissa, în care ne-a lăsat ferry-boat-ul, într-o zonă cu străzi mai puțin întreținute, dar verde și liniștită. Ca să ajungi la ea cu mașina trebuie să urmezi drumul spre Chora și imediat după biserică vor apărea indicatoare către Saonisos. Pe jos ai maxim 10 minute de mers până în zona cafenelelor și restaurantelor din port.

Studio Saonissos
Studio Saonissos

Vila are parter și un etaj, iar studiourile sunt foarte spațioase, mobilate simplu, dar dotate cu tot ce îți trebuie ca să te autogospodărești. Camerele au un televizor micuț, aer condiționat și balcon, iar băile au duș și uscător de păr, dar nu au săpun sau alte cosmetice – pe acestea va trebui să le aduci cu tine. Kitchineta (zona de bucătărie) are frigider, plită și câteva farfurii, ibrice și tacâmuri necesare pentru pregătirea unei mese ușoare.

În fiecare zi a fost dus gunoiul, iar după trei zile au fost schimbate așternuturile și prosoapele.

Spațiul de parcare este în fața vilei și este suficient de încăpător pentru mai multe mașini, iar internetul Wi Fi merge și nu prea, ca și în alte locuri de cazare de pe insulă.

Foarte drăguți au fost proprietarii, care ne-au primit cu atenție și ne-au zâmbit de fiecare dată când ne-au văzut. Doamna este rusoaică, venită din Novosibirsk, așa că ne-am înțeles mai mult prin semne, dar băiatul ei, Elefterios, vorbește engleză.

Per total, vila oferă un raport satisfăcător calitate/preț, fiind o opțiune simplă și bună de cazare, cu gazde prietenoase și amabile. În plus, are avantajul unei zone liniștite, dar aflată în același timp aproape de cafenelele, barurile și restaurantele din port. Kamariotissa este principala intersecție a drumurilor de pe insulă, așa că de aici ajungi ușor atât în Chora, cât și spre sud, la plaja cu nisip Pachia Ammos sau spre est, la sălbatica plajă Kipos.

Rezervare și contact:

Rezervă acum

Localizare: Google Maps

Web: www.saonisos.gr

E-mail: info@saonissos.gr

Telefon: (+30) 697 303 5626, (+30) 255 108 9220, (+30) 697 987 7027

Cazare Studio Saonissos

Studio Saonissos Kamariotissa

Studio Kamariotissa

Cazare Kamariotissa

Vila Kamariotissa

Apartamente Kamariotissa

Unde sa stai in Kamariotissa

Unde sa te cazezi in Kamariotissa

Comentarii

Ai fost și tu aici?
Spune și altora impresiile tale!

Cazare în Samothraki
Booking.com
Vremea în Samothraki

InSamothraki on Facebook

Urmărește-ne și pe Facebook
dacă vrei să rămâi la curent cu ce se întâmplă pe insulă!

Intră pe pagină Nu, mulțumesc