RSS feed InSamothraki on Instagram InSamothraki on Facebook

Cum ne-am simtit la Studios Saonissos

Studio SaonissosStudio Saonissos

Cazarea la Saonissos a fost confortabila, nici nu prea as avea ce sa reprosez, insa oamenii - prietenosi si amabili -au fost cei care intr-adevar au contat.

Am ajuns in Kamariotissa la inceput de septembrie 2014. Vila am gasit-o cu ajutorul coordonatelor GPS. Altfel, cred ca ar fi un pic mai greu de gasit. E cam la 300 m de port (pe jos faci cam 5 minute), insa trebuie sa nimeresti strada corecta pentru a ajunge sa vezi semnele care te directioneaza spre studiouri.

Vila are parter plus un etaj si se afla la capatul unei stradute inguste si nu foarte bine asfaltate (ca cele mai multe strazi din zona). Studiourile sunt foarte spatioase (eventualele patuturi pentru copii aduse de acasa incap lejer) si au kitchineta cu frigider, plita si cateva farfurii, ibrice si tacamuri necesare pentru pregatirea unei mese usoare. Este si un balconas cu o masuta si cateva scaune. Baile au dus, dar nu vei gasi cosmetice de baie, intrucat nu esti la un hotel.

Noi am stat la studiourile de la etaj - cred ca e un pic mai intim decat in cele de la parter, chiar daca exista si draperii la ferestre.

Proprietarii au avut grija in fiecare zi sa ne schimbe sacii de gunoi si sa completeze hartia igienica, iar o data pe sejur (cam dupa 3 zile) au schimbat asternuturile si prosoapele.

Cu parcarea nu am avut probleme, caci in fata vilei exista un spatiu unde incap lejer mai multe masini.

Pe internet nu ar trebui sa va bazati - exista wi fi (gratuit), insa nu merge intotdeauna bine.

Engleza vorbeste doar baiatul, Elefterios, dar o vorbeste destul de bine. Mama sa e de fapt rusoaica, venita din Novosibirsk, iar faptul ca nu stia engleza nu a impiedicat-o sa ne zambeasca ori de cate ori ne vedea, sa o tina in brate sau sa ii dea bombonele fetitei prietenilor nostri sau sa ne ofere o sticla de ulei de masline la sfarsitul sejurului.

Vila este o optiune simpla si buna pentru cazare, cu proprietari atenti si draguti cu turistii.

Daca vrei sa stai la Studios Saonissos, poti folosi acest buton:

Rezerva acum

Date de contact:

Web: www.saonisos.gr

E-mail: info@saonissos.gr

Telefon: (+30) 697 303 5626

Cateva articole care s-ar putea sa-ti placa